Lukk
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Retur av varer

Vi håper selvfølgelig du blir fornøyd med varene du har kjøpt hos oss i Outlet One. Skulle du likevel ha behov for å returnere dine kjøp, kan du bytte varen i vår butikk i Vestby, eller sende varen til denne adressen:

 
Outlet One AS, Senterveien 8, 1540 Vestby
 

Viktig ved retur av varer som er kjøpt i Outlet One nettbutikk

Ønsker du å angre et kjøp må angrerettskjemaet som fulgte med ordrebekreftelsen fra nettbutikken fylles ut og returneres sammen med varen. Varen må være i samme stand og emballering som da den ble mottatt.

Du har 14 dagers returrett på alle varer fra den dagen du mottar dem.

NB: Husk å merke din forsendelse med "Nettbutikk" og ditt ordrenummer.

 

Du ønsker å bytte varen

Kjøpet du gjør i Outlet One nettbutikk er ikke avsluttet før du har sett og godkjent varene du har bestilt fra oss. Du har alltid fri bytterett i 14 dager etter at du har mottatt varene fra oss. Dersom du ønsker å bytte varen i en annen størrelse eller farge fyller du ut mottatt returskjema (Angrerett). Du må selv betale for retur av varer til oss, mens den nye varen sendes til deg portofritt.

Du ønsker å heve kjøpet

Vi håper selvfølgelig at du ønsker å beholde varen du har bestilt i Outlet One nettbutikk, men om du angrer kjøpet ditt kan du returnere varen og få pengene tilbake. Varen må da returneres innen 14 dager fra du har mottatt varen fra oss. Tilbakebetalingen gjennomføres ca. 10 dager etter at vi har mottatt varen i retur fra deg.
 

Det er feil på varen du har mottatt fra oss

Skulle du oppdage en feil ved varen du har mottatt fra oss ber vi deg snarest kontakte oss slik at vi kan få rettet opp i feilen.
Dersom det er feil på varen eller i forsendelsen fra oss, vil kundesenteret sende deg en returlapp på mail som dere limer på pakken eller en konvolutt. Forsendelsen leveres på nærmeste postkontor.
Ved retur av varer ber vi deg fylle ut angrerettskjemaets forbrukerdel, og legge dette ved i forsendelsen.
 
Kontakt: nettbutikk@outletone.no